”Tämä oli iso virhe” – Sniper: Ghost Warrior 3 -kehittäjä myöntää mokansa uutuuspelinsä kanssa

Sniper: Ghost Warrior 3 ei saanut juuri pelaajakansan sukkia pyörimään huhtikuussa tapahtuneella julkaisullaan. Kehittäjä myöntääkin nyt, että pelin työstön yhteydessä tehtiin virheitä.

27.6.2017 18:35

Puolalainen pelitalo CI Games on myöntänyt, ettei kaikki mennyt nappiin sen uuden Sniper: Ghost Warrior 3 -räiskintäpelin julkaisussa.

Peli tuotiin kauppoihin huhtikuussa usean viivästyksen jälkeen yllättäen ilman moninpeliä, minkä lisäksi se ei teknisesti tai noin muutenkaan pelillisesti vakuuttanut monia. Tiistaina julkaisemassaan lausunnossa CI Games myöntääkin nyt haukanneensa pelin kanssa liian ison palan ja laskelmoineen väärin, mitä ison avoimen maailman pelin tekeminen vaatisi ajallisesti ja kehitystiimin koolta.

– Käytimme liikaa vaivaa muiden AAA-pelien tuotantoarvojen ja ominaisuuksien jahtaamiseen. Tämä oli iso virhe, CI Games toimitusjohtaja Marek Tymiñski myöntää.

Tymiñskin mukaan CI Games onkin ottanut nyt runsaasti oppia virheistään ja kertoo tehtailevansa jo uutta taktista räiskintäpeliä, joka panostaa enemmän pelattavuuteen, mekaniikkoihin ja tehtäviin kuin avoimeen maailmaan. Toki se on aikeissa jatkaa vielä tämän vuoden aikana Ghost Warrior 3:nkin päivittelyä suunnitellusti, minkä lisäksi se on edelleen halukas tuomaan maailmaan jatko-osan Lords of the Fallenille.

Lähde: CI Games

Lisää luettavaa