Talvinen battle royale -sota Ring of Elysium levittäytyi virallisesti Eurooppaan

Ring of Elysium on virallisesti toiminnassa nyt Euroopassakin.

25.11.2018 20:26

Se lumisempi battle royale -genren edustaja Ring of Elysium on lasketellut virallisemmin tiensä Eurooppaan. Syyskuisesta varhaisjulkaisustaan lähtien eurooppalaiset ovat voineet osallistua räiskintään amerikkalaisilla palvelmilla, mutta nyt myös Eurooppa on saanut omansa.

Euroopan omien palvelimien pitäisi luonnollisestikin sujuvoittaa pelikokemusta täällä päin maailmaa, joskaan lanseeraus ei ole sujunut täysin ongelmitta. Pelistä vastaava Tencent on myöntänyt tutkivansa valituksia, joiden mukaan palvelimilla on havaittu viivettä ja yhteysongelmia, jotka ovat olleet Euroopassa huomattavia jopa Amerikan palvelimien käyttöön nähden.

Early accessissa Ring of Elysiumin on kerrottu olevan 3-6 kuukautta pelin saamasta palautteesta riippuen. Varhaisjulkaisun aikana Tencentin tavoitteena on hioa niin pelin toimintaa kuin ominaisuustarjontaa, kuten rakentaa kunnollinen etenemisjärjestelmä ja keinoja nauttia pelaamisesta satunnaisemminkin. Tulevaisuudessa pelin pitäisi asettaa aloittelevien pelaajien otteluihin esimerkiksi botteja tarjoamalla tasaisemman mahdollisuuden oppia pelin saloja.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa