Talvi saapui ja taivas kutsuu! Tätä kaikkea Fortniten seitsemäs sisältökausi pitää sisällään

Seitsemäs Fortniten sisältökausi on täällä.

6.12.2018 14:28

Fortniten seitsemäs sisältökausi on pyörähtänyt käyntiin. Niin pelin Battle Royale- kuin Save the World -tilat ovat saaneet jälleen siis kosolti muutoksia, minkä lisäksi uusi Creative-moodi on tehnyt debyyttinsä.

Battle Royalen osalta lumi ja jää ovat ottaneet vanhan tutun kartan haltuunsa ja muovanneet sitä jälleen uuteen uskoon. Tämä tarkoittaa niin kokonaan uutta jäävuorialuetta, uuteen kuosiin muuttuneita vanhoja alueita sekä pienempiä lisiä, kuten köysiratojen kaltaisia liikkumista monipuolistavia rakennelmia. Liikkumista on saapunut tehostamaan myös kokonaan uusi lentokoneajoneuvo, johon voi kaikkiaan ahtautua sisään viisi pelaajaa.

Save the Worldissa talvi on saapunut uusien tehtävien ja alueiden muodossa päättäen sen Stand and Fight -kampanjan. Uuden sisällön ohella erilaisia bugikorjauksia ja viilauksia on samalla tarjoiltu pelin kaikkiin tiloihin.

Tietenkään ilman uutta Battle Passiakaan seiskakausi ei ole startannut. Sen ostajille luvassa on taas siis kosolti erilaista uutta kosmeettista hankittavaa, minkä lisäksi se tarjoaan aikaisemman pääsyn Fortniten uuteen Creative-tilaan.

Yksityiskohtaisesti pienempiä viilauksia on selitetty tuttuun tapaan Fortniten kotisivuilla.

Lisää luettavaa