Talvi on kylmä ja hirviöt vielä kylmempiä – selviytymispeli Fade to Silence paljastui

Bubsy- ja Giana Sisters -pelejä tehnyt Black Forest Games tuo yhdessä THQ Nordicin kanssa seuraavaksi omaa selviytymispeliään.

8.12.2017 13:00

Uusi selviytymispeli Fade to Silence on paljastunut The Game Awards -tapahtuman yhteydessä. Sitä kehittää julkaisija THQ Nordicin tuella saksalainen Black Forest Games, joka on vastannut aiemmin muun muassa uuden Bubsy-pelin ja viimeisimpien Giana Sisters -osien kehityksestä.

Yhteen Fade to Silence tuo niin realistista kuin fantastisempaakin selviytymistä. Tapahtumapaikkana pelissä toimii kahdeksan neliökilometrin kokoinen pelialue, jossa talvi ja mystiset hirviöt eivät meinaa antaa periksi. Luvassa onkin niin resurssien jahtaamista, turvapaikan rakentamista, taistelua kuin myös muiden selviytyjien pelastamista, hyödyntämistä ja sietämistä. Haastavia valintojakin pitäisi olla tarjolle.

Fade to Silence tuodaan ensimmäisenä saataville early access -pelinä pc:lle 14. joulukuuta. Suunnitelmissa THQ:lla ja Black Forestilla olisi kehitellä peliä aina ensi vuoden elokuuhun asti täydentäen sitä niin uusilla ominaisuuksilla, alueilla, selviytyjillä ja valinnoilla sekä laajenevalla tarinalla. Valmistuessaan sen olisi määrä ilmestyä konsoleillekin.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa