Tältä näytti unohdettu Kingdom Hearts -mobiilipeli – mukana Star Wars ja Frozen (päivitetty)

Perutusta Kingdom Hearts -mobiilipelistä on julkaistu kasapäin konseptitaidetta, joka vihjaa unholaan vaipuneen teoksen sisällöstä.

16.3.2015 09:44

Disneyn ja Square Enixin toimintaroolipelisarja Kingdom Hearts yritti tehdä tuloaan mobiilialustoille vuonna 2013.

Vastikään julkisuuteen tulleesta, jo vuosia sitten perutusta Kingdom Hearts: Fragmented Keys -mobiilipelistä on saatu nyt kasapäin konseptitaidetta. Kuvat julkaisseen GFL Animation Studiosin mukaan Disneyn tarinoista tutut miljööt muuntuivat ilmaispelissä taisteluareenoiksi, joita sankarien oli määrä puolustaa vihollisilta. 

Konseptitaidesaaliiseen mahtuu vanhojen tuttujen Aladdinin ja Tronin lisäksi myös ennennäkemättömiä maailmoja. Muun muassa Disneyn taannoin ostaman Star Warsin ja yhtiön uusimman animaatiohitti Frozenin oli tarkoitus olla mukana mobiilipelissä. 

GFL Animationsin julkaisema taide on suhteellisen karkeaa, eikä tiedossa ole, kuinka pitkälle Fragmented Keysin kehitys lopulta ehti. Yhtiön mukaan pelistä tehtiin myös konseptivideo, joka näytettiin kehityksen alkuvaiheessa Disney-pomoille, mutta pätkä ei ole ainakaan tähän mennessä ehtinyt verkkoon asti.

Kingdom Hearts: Fragmented Keys oli tarkoitus julkaista iOS:lle ja Androidille. Peruutuksen aiheuttamaa mielipahaa helpottanee tieto Kingdom Hearts III:n tulosta PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, vaikka julkaisupäivää peli ei ole vielä saanut.

Koko kuvagalleriaa voi ihailla GFL Animationsin verkkosivuilla.

Päivitys: Kuvagallerian aitoudesta käydään tällä hetkellä keskustelua verkossa, mutta pelin parissa työskennelleet henkilöt ja studiot ovat kuitenkin olemassa. Seuraamme tilannetta.

Lähde: GFL Animation Studios, DestructoidKH13

Lisää luettavaa