Tältä näytti peruttu suuren budjetin Marvel Avengers -toimintapeli

Perutuksi päätyneestä THQ:n ensimmäisen persoonan Avengers-pelistä on tuotu julkisuuteen roima annosa pelikuvaa ja konseptitaidetta.

30.11.2015 19:33

Edesmennyt pelitalo THQ oli tuomassa viitisen vuotta sitten maailmaan suuren budjetin peliä Marvelin Kostajat-sarjakuviin liittyen. Pelistä oli tarkoitus tulla yhteistyövetoinen ensimmäisen persoonan toimintapeli, jossa muun muassa Thor, Rautamies, Kapteeni Amerikka ja Hulk mätkivät muodonmuutokseen kykeneviä skrulleja naamariin hieman Marvelin muutaman vuoden takaisen Secret Invasion -tarinankaaren hengessä.

Peli ei koskaan saanut kuitenkaan julkaisuaan. Niin Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, pc:lle kuin lopulta myös Wii U:llekin suunniteltu peli oli työn alla pääasiallisesti THQ:n australialaisessa studiossa, joka sai tukea myös de Blop -sarjan kehittäneeltä Blue Tonguelta. Studiot ehtivät työstää peliä ilmeisesti varsin sujuvissa merkeissä tovin aikaa, mutta lopulta THQ:n talousongelmat ajoivat yhtiön saattamaan kalliin projektin haudan lepoon.

Nyt kyseisestä pelistä on saatu näytille hurja joukko materiaalia aina varhaisesta pelikuvasta konseptitaiteeseen oheisen videon muodossa. Materiaalin julkaisusta on vastannut YouTube-kanava DidYouKnowGaming ja Unseen64-ohjelma, jotka ovat samalla tarjonneet kattavasti taustatietoa liittyen niin pelin kehitykseen kuin myös sen muihinkin taustoihin.

Unseen64 on aiemmin tarjoillut juttua myös monista monista peruutetuiksi joutuneista tuotoksista, kuten Nintendon Project H.A.M.M.E.R. -pelistä. Siitä löytää videon tästä.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa