Tältä näyttää takavuosien yksinkertaisuutta kaipaava pc-räiskintä Toxikk

Saksalaisräiskintä Toxikkin uusi pelikuvavideo näyttää, miten areenaräiskintä sujuu ilman asevarusteluja ja hahmonkehitystä.

21.9.2014 22:30

Mikäli hinku nopeatempoisia areenaräiskintöjä kohtaan on kova ja monet nykypäivän FPS-pelien hienoukset tuntuvat tulevan lähinnä tielle, voi Toxikk olla sinulle. Saksassa kehitteillä oleva indieräiske on saanut nyt ensimmäisen kunnollisen pelikuvatrailerin, joka näyttää hieman, miltä 90-luvun lopun areenaräiskintä voisi nykyteknologialla näyttää.

Toxikk heittää ikkunasta ulos monenlaisia ideoita, joista modernit räiskinnät tunnetaan. Mukana ei ole suoranaista hahmonkehitystä, hahmoluokkia tai edes mahdollisuutta säätää pelihahmon aseistusta ennen taisteluja. Sen sijaan pelaajien huomio pyritään pitämään jatkuvasti itse toiminnassa, johon mielenkiintoa pyritään tuomaan suurilla pelikartoilla, nopealla temmolla ja ajettavilla ajoneuvoilla.

Pc:lle saapuvaa peliä kehittävä Reakktor Studios on toistaiseksi kerännyt varoja Toxikkin työstämiseen ennakkotilauksien avulla. Tavoitteena kehittäjillä on kuitenkin saada peli ulos early access -muodossa vielä kuluvan vuoden aikana.

Lähde: Gamespot

Lisää luettavaa