Tältä näyttää PS2-klassikko Disgaean uusioversio toiminnassa

Disgaea: Hour of Darknessin PS4- ja Switch-uusioversiosta olisi tarjolla ensimmäinen traileri. Tällä välin Dsigaea 5 on lykkääntynyt pc:llä.

5.5.2018 21:26

Aiemmin keväällä vahvistuneesta Disgaea 1 Completesta ei tarvitse tuijottaa enää vain kuvia. Pelin japanilaisesta versiosta julkaistiin tällä viikolla ensimmäinen traileri, jossa taktkinen roolipeli ei häpeä näyttäytyä liikeessä.

Disgaea 1 Complete on eräänlainen uusioversio 15 vuotta sitten PlayStation 2:lle saapuneesta Disgaea: Hour of Darknessista. Peli päivittää varsinkin alkuperäisteoksen ulkoasun paremmin nykypäivää vastaavaksi, minkä lisäksi se kokoaa yhteen sisältöä, jota Hour of Darkness on saanut sen PS2-julkaisua seuranneiden versioiden mukana.

Lännessä Disgaea 1 Complete ilmestyy PS4:lle ja Switchille tulevan syksyn aikana. Japanissa pelin julkaisu tapahtuu 26. heinäkuuta.

Muina Disgaea-aiheisina uutisina pelisarjaa lännessä julkaiseva NIS America on ilmoittanut, että se joutunut lykkäämään hieman Disgaea 5 Completen julkaisua pc:llä. Pelin oli tarkoitus saapua Steamiin niinkin nopsaa kuin ensi viikolla, mutta nyt sen julkaisuajankohdaksi on vaihdettu kesä 2018 sen betasta esiin nousseiden ongelmien johdosta.

Pelistä ehdittiin saamaan myös demo kokeiltavaksi tällä viikolla, mutta se vedettiin sukkelaan pois saatavilta. Raporttien mukaan demo oli tarjonnut pääsyn koko pelin sisältöön, mitä NIS America ei ole kuitenkaan julkisesti suoraan myöntänyt.

Lähde: NIS America, Kotaku

Lisää luettavaa