Tältä näyttää legendan paluu! Katso uuden Quake-räiskinnän ensimmäinen pelikuvavideo

Quake Championsista on saatu viimein pelikuvanäyte, jossa piisaa vauhtia ja rakettihyppyjä.

5.8.2016 12:58

Kesäkuussa E3-messuilla paljastettu uusi Quake-räiskintäpeli Quake Champions on saanut ensimmäisen pelikuvatrailerinsa. Teksasissa järjestetyn QuakeCon-tapahtuman yhteydessä paljastettu video ei välttämättä hurmaa pituudellaan, mutta se antaa jo varsin täyteläisen kuvan uuden areenaräiskinnän vauhdista ja tyylistä rakettihyppyineen kaikkineen.

Quake Champions jatkaa Quaken perinteitä muun muassa siinä mielessä, ettei se rajoita pelaajien otteluissa kantamien aselastien määrää tai laita näitä etukäteen määrittelemään, millaisilla aseistuksella he lähtevät räiskimään toisiaan. Uusia ideoita se esittelee sarjaan kuitenkin hahmokohtaisilla erikoiskyvyillä, joiden on määrä tukea erilaisia Quake-pelityylejä. Näitä ovat esimerkiksi mahdollisuus nähdä väliaikaisesti seinien läpi tai teleportoida paikasta toiseen lennosta.

Id Softwaren ohjeistuksella Quake Championsia on kehittänyt pc-koneille Saber Interactive, jonka aiempiin projekteihiin lukeutuu Halo: The Master Chief Collectionin ja God Moden kaltaisia tekeleitä. Beetatestiin peli on määrä saada vuoden 2017 puolella.

Lisää luettavaa