Rakastetulle seikkailupelisarjalle jatkoa vielä myöhemmin tänä vuonna tarjoava Return to Monkey Island on näyttäytynyt ensimmäisellä pelikuvatrailerilla ja ruutukaappauksilla.

Video antaa ennen kaikkea viitteitä uuden pelin tuoreesta visuaalisesta ilmeestä, joskin totta kai tarinasta, paluun tekevistä hahmoista ja ääninäyttelypuolesta vihjaillaan myös. Juoneltaanhan peli tulee olemaan jatkoa ennen kaikkea alkuperäiselle The Secret of Monkey islandille ja Monkey Island 2: LeChuck’s Revengelle, joskin kakkososan tapahtumista on uudessa osassa ehtinyt kulua vuosia. Päähenkilönä myös uutukaisessa nähdään tietysti merirosvo Guybrush Threepwood, jonka elämä on seikkailun alussa tuuliajolla Apinasaaren salaisuuden pysyessä yhä mysteerinä.

Peliä kehittää julkaisija Devolver Digitalin tuella Terrible Toybox, jonka riveissä hääräävät alkuperäiset Monkey Island -sarjan luojat Ron Gilbert sekä Dave Grossman. Pelillisesti uutukaisen on määrä seurata aiempien pelien esimerkkiä lupaamalla niin fiksuja pulmia, outoja tilanteita kuin pistävää dialogia.

Ainakin alkuun Return to Monkey Island on määrä julkaista pc:lle sekä Switchille.

Lisää luettavaa