Tältä näyttää Kratoksen seuraava suurkoitos – God of War Ragnarök esiteltiin vihdoin pelikuvan kera

Thor ja Freya ovat näreissään, mutta siitäkös seikkailu vielä saadaan!

9.9.2021 22:44

Seuraava God of War on nyt virallisesti nimeltään God of War Ragnarök. Sonyn Santa Monica Studio löi asian lukkoon tuoreen PlayStation Showcase -lähetyksen yhteydessä ja esitteli samalla peliä ensimmäistä kertaa toiminnassa.

Ragnarökin tapahtumat sijoittuvat muutaman vuoden päähän edellisen God of Warin lopusta seuraten kasvaneen Atreuksen ja Kratoksen taivalta aina vain rujommaksi muuttuneessa Pohjolassa. Atreus on luonnollisesti kasvanut aina vain kiinnostuneemmaksi omista mahdollisuuksistaan, kun samalla kostonhimoiset jumalat Freya ja Thor jahtaavat kaksikkoa.

Tyylillisesti Ragnarök seuraa isosti edellispeliä tarjoten siis Kratoksen olan yli kuvattua toimintaa. Menoa kyllä piristetään muun muassa uusilla kyvyillä ja pelimaailma on sekin varustettu uusilla maisemilla. Vierailemaan päästään kerrankin muun muassa kaikissa yhdeksässä skandimytologiasta tutussa maailmassa aina Asgårdia myöten.

Työn alla God of War Ragnarök on PlayStation 5:lle ja PlayStation 4:lle. Peliä on odotettu viimeisimpänä ulos vuoden 2022 aikana.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa