Tältä näyttää EA:n ensimmäinen UFC-kamppailupeli

Electronic Arts näytti hieman pelikuvaa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle tulevasta EA Sports UFC -pelistä, joka pyörii uudensukupolven grafiikkamoottorilla.

21.8.2013 05:27

Gamescom-messut ovat paraikaa käynnissä Saksassa, jossa pelistudiot esittelevät uutuustöitään. Lehdistötilaisuudessaan EA näytti kuvamateriaalia tulevasta UFC-sarjan kamppailupelistä. Julkaisupäivästä ei vielä puhuttu ensi kevättä tarkemmin, mutta EA Sports UFC on tulossa sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle.

Peli tehdään Ignite-grafiikkamoottorilla, joka palvelee pelkästään uuden sukupolven konsoleita. Tehoilla pyritään mallintamaan Octagonissa käytävät kamppailut entistä realistisemmin. Myös pelin strategisen annin kerrotaan parantuvan.

EA Sports UFC on EA:n ensimmäinen UFC-lisenssin peli. Sarjan aiemmat pelit työsti THQ, joka ajautui konkurssiin ja myi oikeudet. Kyseessä on niin sanottua pre-alpha-pelikuvaa eli materiaali on vielä aikaisessa vaiheessa. EA Sports UFC esiteltiin tiedotustilaisuudessa, jonka näkee alla olevasta videosta.

Lähde: EA

Lisää luettavaa