Tältä näyttää Bungien seuraava peli, Destiny (Päivitetty)

Tietoja Bungien seuraavasta peliprojektista lipsahti verkkoon.

28.11.2012 09:22

Alkuperäisen Halon kehittänyt Bungie joutui vahvistamaan huhut heidän tulevasta pelistään oikeiksi. IGN:ltä lipsahtaneet tiedot pelin tarinan yksityiskohdista levisivät nopeasti. Bungien seuraava peli on nimeltään Destiny, ja kehittäjä julkaisikin siitä konseptitaidekuvan, sekä viestin:

– Anna mennä, vilkaise vain, se on ihan ok. Emme olleet aivan valmiita tähän, mutta pian näytämme teille minkä parissa olemme puuhailleet. Pysykää kuulolla, emme ole vielä edes aloittaneet.

Tiedot Destinystä vuotivat markkinointidokumentista, jolla oli tarkoitus esitellä peliä. Läpyskässä kerrotaan pelin tarinasta seuraavaa:

”Tarinamme sijoittuu ihmiskunnan viimeiseen kaupunkiin maapallolla vuonna 2700, jossa koko aurinkokunta on täynnä ihmisen kultaisen ajan raunioita. Massiivinen ja salaperäinen muukalaisalus kiertää maata kuin kuu, eikä kukaan tiedä mistä se tuli ja mitä se tuli tänne tekemään. Uskomme sen olevan meidän suojelija.

Toisaalla oudot muukalaishirviöt lähestyvät universumin laidalta ottaakseen maan ja sen viimeisen kaupungin itselleen. Me olemme nuoria ritareita, joiden tehtävä on puolustaa ihmisyyden jäänteitä, löytää meitä uhkaavien muukalaisten lähde, sekä lopulta voittaa.”

Samainen dokumentti tarkentaa muukalaislaivaa kutsuttavan ”Matkaajaksi” ja Bungien tarkoitus on luoda Destinyn universumista yhtä lähestyttävä, kuin Tähtien Sodasta.

Bungien perustajajäsen Jason Jones kuvailee Destinyn vetoavan sisäiseen lapseen.

– Haluamme luoda Destinystä myyttisen seikkailun, Jones summaa.

Samalla hän kertoo julkaisija Activisionin olleen looginen valinta, sillä heillä on omaa luokkaansa oleva kokemus moninpeli-infrastruktuureista. Spekulaatiot pelin mmo-luonteesta käynnistyivätkin heti.

Lähde: GameInformer

Päivitys 28.11.2012 klo 11:20

IGN:stä löytyvien markkinointikuvien pohjalta voidaan perustella pelin sijoittuvan maan pinnalta ulkoavaruuteen. Pelin mainoksessa näkyy myös Xbox 360:n ja PS3:n logot, mikä viittaisi pelin julkaisun tapahtuvan vielä tämän sukupolven aikana. Voi tosin olla mahdollista, että markkinointiviitteiksi tarkoitettuihin kuviin ei ole päivitetty seuraavan sukupolven logoja.

Lisää luettavaa