Assassin’s Creed Roguen keräilyversio esiteltiin. Ubisoftin pari päivää takaperin paljastamasta PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelin Collector’s Edition pitää sisällään varsinaisen pelin lisäksi runsaasti lisäsälää.

Erikoispaketoidun keräilyversion uumenista löytyy taidekirja, kolme kirjekuoressa olevaa taidekuvaa ja pelin soundtrack-levy. Mukaan mahtuu myös kaksi eksklusiivista yksinpelitehtävää sekä lisäaseita ja -panssareita. Paketin suositushinnan arvellaan olevan noin 10 euroa kalliimpi kuin pelin perusversio, eli käytännössä noin 70 euroa. Ohessa kuva paketista ja sen sisällöstä.

Assassin’s Creed Roguen kehityksestä vastaa suurimmaksi osaksi Ubisoft Sofia, jonka harteilla oli muutaman vuoden takainen PS Vita -seikkailu Assassin’s Creed III: Liberation. Marraskuussa ilmestyvä Rogue on ensimmäinen kotikonsoleilla julkaistava Assassin’s Creed -peli, jonka päävetovastuu ei ole sarjaa luotsanneella Ubisoft Montrealilla.

Assassin’s Creed Rogue julkaistaan keräilyversioineen 11. marraskuuta PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle, vain muutama viikko uuden sukupolven Assassin’s Creed Unityn jälkeen.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa