Tältä näyttää Assassin’s Creed IV: Black Flag liikkeessä

Ubisoft on julkaissut ensimmäisen satsin liikkuvaa pelikuvaa Assassin's Creed IV:stä sekä paljastanut pelin erikoisversiot.

25.3.2013 22:10

Assassiinien tarinaa jatkavasta Assassin’s Creed IV: Black Flagista paljastetaan kepeään tahtiin koko ajan enemmän. Tänään Ubisoft on nähnyt hyvänä ideana julkaista trailerin, joka esittelee pelistä ensimmäistä kertaa liikkuvaa pelikuvaa.

Videollaan ranskalaisjulkaisija pyrkii erityisesti tarjoamaan varsin laajan yleiskuvan uutukaisestaan. Näkemään päästään niin maa-, laiva- kuin sukellustoimintaakin, minkä ohella oman osansa huomiosta saavat myös pelin tarjoamat vaihtelevat ympäristöt.

Tarkkaa tietoa ei ole, onko näytetyn materiaalin tarkoitus edustaa pelin nykyiselle vai seuraavan sukupolven konsoleille kehitettyä versiota.

Myös pelin hurja erikoisversiotarjonta paljastettiin tänään. Siitä löytää kuvia yllä olevasta galleriasta, joskin kannattaa huomioida, ettei jokaista versiota tule välttämättä löytymään jokaiselta jälleenmyyjältä. Paketeista mittavin Black Chest Edition on näillä näkymin esimerkiksi mahdollista saada vain Ubisoftin omasta Uplay-kaupasta.

Eurogamerin tietojen mukaan Assassin’s Creed IV:n uutena ostavat tulevat lisäksi saamaan pelinsä mukana ”VIP-pääsyn” The Watch -nimiseen kokonaisuuteen. Ilmeisesti kyseessä on eräänlainen pelisarjan oma yhteisöpalvelu, jossa pelaajat voivat jakaa ja vertailla suorituksiaan keskenään sekä ottaa vastaan erilaisia haasteita.

Assassin’s Creed IV: Black Flag suuntaa kauppoihin lokakuun 31. päivä sekä Xbox 360-, PlayStation 3- että Wii U -version voimin. Jossain vaiheessa se on myös tarkoitus saada pc:lle ja uusille konsoleille, kuten PlayStation 4:lle.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa