Tältä Game of Thrones -tähti Kit Harington näyttää uuden Call of Dutyn pahiksena

Uusin Call of Duty: Infinite Warfare -traileri esittelee, miltä Kit Harington näyttääkään pelissä. Saadaanpa videolla kai samalal myös jonkinlainen tarinamaistiainenkin.

15.9.2016 22:36

Call of Duty: Infinite Warfare on saanut uuden pelin tarinaan keskittyvän trailerin. Tarina ei ole välttämättä tosin se mielenkiintoisin asia tuoreella videolla, sillä sisuksissaan se tarjoaa myös ensimmäisen kunnollisemman katsauksen siihen, miltä Game of Thronesin Jon Nietoksena tunnettu Kit Harington näyttääkään pelissä.

Infinite Warfaressa Harington näyttelee pelin pahishahmo Salen Kotchia, joka johtaa vallanjanoista Settlement Defense Front -ryhmittymää. Infinite Warfaren maailmassa Settlement Defense Front koostuu ihmisistä, jotka jättivät Maan aikoinaan ensimmäisten joukossa taakseen.

Harington ei ole toki ainoa julkkis, jonka pärstää päästään tuijottamaan Infinite Warfaressa. Myös MMA-kamppailija Conor McGregorin kasvot on mahdollista tunnistaa pelistä. McGregorin näyttelykokemuksiin voi ottaa silmäyksen trailerin alta löytyvällä videolla.

Call of Duty: Infinite Warfare julkaistaan 4. marraskuuta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Windows-koneille.

Lisää luettavaa