Tältä Attack on Titan näyttää PlayStationeilla

Koei Tecmon uusi virallinen Attack on Titan -peli on Tokyo Game Show -messujen myötä näyttäytynyt vauhdikkaan ja lennokkaan pelikuvan voimin.

19.9.2015 03:45

Japanilaisten Tokyo Game Show -pelimessujen saattelemana Koei Tecmo on paljastanut pelikuvaa aiemmin elokuussa julkistetusta uudesta Attack on Titan -toimintapelistään.

Peliä on työstämässä Dynasty Warriors -sarjasta parhaiten tunnettu Omega Force -studio, joka ei näytä lähteneen tällä kertaa luomaan vain Titaanien sota -teemalla varustettua Warriors-osaa. Sen sijaan uusi peli painottaa vahvasti suositusta manga- ja animesarjasta tuttua lennokasta liikkumista, jota hyödyntäen pelaajat pääsevät nujertamaan ihmislihaa himoitsevia titaaneja raaja kerrallaan.

Tapahtumiensa osalta peli pohjautuu animesarjan ensimmäiseen tuotantokauteen. Pelattaviksi hahmoiksi se on tarjoamassa ainakin niin Erenin, Mikasan, Arminin, Connien, Sashan kuin myös Jeanin.

Japanissa Koei Tecmon Attack on Titan -peli on saamassa julkaisunsa vielä tänä vuonna, kun taas länteen se saadaan joskus ensi vuoden paikkeilla. Peliä on kehitetty niin PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle kuin myös Vitallekin.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa