Tällaista yksinoikeussisältöä Destiny saa PlayStationeilla

Bungie ja Sony ovat tarjonneet katsauksen siitä, millaista ylimääräistä härpäkettä Destiny saa PlayStationeilla.

16.6.2014 21:20

Bungie ja Sony ovat paljastaneet, millaista yksinoikeussisältöä lähestyvä Destiny-räiskintä on saamassa PlayStationeilla.

Pelin julkaisun tapahtuessa syyskuun 9. päivä saavat Pleikkari-pelaajat Destinyyn heti lisäpelattavaa yhden ylimääräisen Marsiin sijoittuvan Strike-yhteistyötehtävän muodossa. Mukaan mahtuu myös yksi ylimääräinen keskikokoinen moninpelikenttä Exodus Blue, joka soveltuu niin Control- kuin myös Skirmish-pelitilan koluamiseen.

Varustekaappi täyttyy sekin Sonyn ja ja julkaisija Activisionin yhteistyösopimuksen myötä. PlayStationeilla kullekin pelin kolmesta hahmoluokasta tarjotaan yksi ylimääräinen haarniska, minkä ohella käyttöön tarjotaan myös sekä Monte Carlo -rynnäkkökivääriä että myös Hawkmoon-pistoolia. Lisäksi kolme ylimääräistä avaruusalusta on mahdutettu myös mukaan PlayStation-versioihin.

Kuvia lisävarusteita löytää uutiskuvan alla olevasta galleriasta.

Julkaisunsa saadessaan Destiny tuodaan sekä PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox Onelle että myös Xbox 360:lle. PlayStation 4:llä peli on ollut hiljattain testattavissa ”alfamuodossa”, kun taas beetaan PlayStationeilla päästään heinäkuun 17. päivä.

Pc:lle Destinya ei ole vielä virallisesti vahvistettu. Activision on kuitenkin kommentoinut, että pc-version julkaisusta on kyllä yhtiön sisällä keskusteltu kovasti.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa