David Jaffen seuraava peli on Drawn to Death. Muun muassa God of Warin ja Twisted Metalin luojana tunnetun Jaffen uutuuspeli on samalla hänen uuden The Bartlet Jones Supernatural Detective Agensy -pelistudion ensimmäinen peli.

PlayStation 4:lle työstettävä Drawn to Death on mätkintäelementeilläkin höystetty areenaräiske, joka tapahtuu kokonaan piirroslehtiön sisällä. Sen hahmot ja ympätistöt näyttääkin vihkoon piirretyiltä luonnoksilta, mutta mistään söpöilystä ei suinkaan ole kyse. Jaffen tyyliin uskollisesti väkivaltaa riittää vaikka muille jakaa, ja pelin nimikkomoodiksi on mainittu neljän pelaajan Free for All -tappomatsit.

Ensimmäisessä Drawn to Death -trailerissa nähdäänkin demoneita, luurankoja, lohikäärmeitä ja muita synkkiä teemoja. Pelin kehitys on vielä varhaisessa Alpha-vaiheessa, mutta videon pelistä voi katsastaa ohesta.

Hieman samassa hengessä Sonyn San Diego -studio julkisti uuden Kill Strain -ilmaispeliräiskeen PlayStation 4:lle. Kyseisestä pelistä ei vielä näytetty kuvamateriaalia, mutta sen kerrottiin olevan yläkuvakulmasta kuvattu tiimipohjainen rymistely. Kill Strainin julkasu tapahtuu ensi vuonna, ja laajaa betaversiota voi odotella alkuvuodesta.

Drawn to Death -traileri:

 

Lähde: Sony

Lisää luettavaa