Ubisoft on paljastanut ensimmäisen suuremman joukon yksityiskohtia Far Cry 5:stä. Avoimen maailman räiskintäpelisarja jatkuu seuraavan kerran 27. helmikuuta saapuen odotetusti niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin.

Räiskimään peli heittää pelaajansa tällä kertaa Yhdysvaltain Montanan osavaltioon, jossa sijaitseva Hope County -alue ajautuu fanaattisen tuomionpäivän kultin hallintaan. Osana paikallista vastarintajoukkoa tarkoituksena olisikin taistella kyseistä joukkiota vastaan sankarilla, jonka sukupuolen pelaaja voi itse määrittää. Kampanja on kokonaisuudessaan pelattavissa myös yhteistyönä verkossa.

Yksi keskeisimpiä Far Cry 5:n pelillisiä lisäyksiä ovat lentokoneet. Tarjolla on edelleen kyllä räiskintää, resurssienkeruuta ja ajoneuvojen ajoa maankamaralla, mutta yhtälailla luvassa on nyt myös esimerkiksi ilmataisteluja. Taisteluissa puolelleen on mahdollista uudessa pelissä myös pestata erilaisia hahmoja sekä myös eläimiä. Karttaeditorikin on ujutettu mukaan pelaajien omien leikkikenttien luomista varten.

Ohessa sekä Far Cry 5:n julkistustraileri että myös joukko pelin hahmoja esitteleviä videoita.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa