Tällainen on hahmovetoinen battle royale -peli Titanfall-kehittäjiltä! Apex Legends paljastettiin ja julkaistiin ilmaiseksi

Apex Legends on todellisuutta ja sitä voi pelata nyt heti samantien.

4.2.2019 22:00

Respawn Entertainment ja Electronic Arts ovat paljastaneet virallisesti Apex Legendsin. Tovin aikaa huhuiltu uusi Titanfall-universumiin sijoittuva verkkoräiskintä on kehitetty Xbox Onelle, PlayStation 4:lle sekä pc:lle, ja sitä voi pelata ilmaiseksi nyt maanantaista alkaen.

Apex Legends ei sisällä Titanfall-sarjalle ominaisia ohjattavia jättirobotteja, mutta se ottaa sarjalle tutun vauhdikkaan pelattavuuden ja ujuttaa sen osaksi battle royale -genreä. Enemmän omaa otetta se lisää tukemalla toimintaa julkaisussa aluksi kahdeksasta eri ”legendasta” koostuvalla hahmotarjonnalla, jonka edustajat erottuvat toisistaan erikoiskyvyillään. Maistiaisia näistä on saatavilla pelin ensimmäisestä trailerista.

Otteluiltaan Apex Legends tarjoaa 60 pelaajan räiskintämatseja kolmen hengen tiimeihin jaettuna. Tiimiläiset voivat merkitä toisilleen nopeasti ja kätevästi esimerkiksi bongaamiaan vihollisia ja varusteita, minkä lisäksi tietyissä paikoissa omia tiimiläisiään voi yrittää myös elvyttää takaisin taisteluun.

Ansaitamallilltaan Apex Legends luottaa vuorostaan nimenomaan kosmeettisiin lisukkeihin ja lisähahmojen hankintaan, eivätkä ne koske muulla tavoin pelattavuutta. Kaiken ostettavan on määrä olla myös ansaittavissa pelaamalla. Uutta sisältöä tuodaan peliin kausipohjaisesti ja sille on suunnitteilla esimerkiksi oma Battle Pass.

Ilmeisesti Titanfall 3:a Respawnilta ei kannata lähteä nyt kuitenkaan ainakaan toviin odottamaan. Eurogamer-sivustolle antamassaan haastattelussa Respawn-tuottaja Drew McCoy on todennut, että Apex Legends on nimenomaan ollut se seuraava Titanfall-peli, joka on ollut Respawnilla tekeillä. Sen ohella studion on tiedetty työstävän parhaillaan lisäksi Tähtien sota -peli Jedi: The Fallen Orderia.

Lähde: EAEurogamer, Polygon

Lisää luettavaa