Tällainen on Forza Motorsportin autorakenteluun keskittyvä uratila – katso pelikuvaesittely täällä

Forza Motorsportin uratila tarjoaa kiinnostavia uudistuksia.

13.6.2023 20:16

Kehittäjä Turn 10 Studios on tarjonnut kattavan katsauksen tulevan Forza Motorsportin uudistettuun uratilaan.

Forza Motorsportin uratilan paljastettiin jo aikaisemmin olevan nimeltään Builders Cup. Oman kilpa-auton rakentamiseen ja kisailuun keskittyvästä uratilasta saatiin nyt syväluotaavampi katsaus.

Uratilassa pelaajat keräävät kokemuspisteitä autojaan ajamalla. Esimerkiksi kilpailua edeltävissä harjoituksissa kokemusta kerrytetään ottamalla kaiken irti autosta jokaisessa mutkassa. Kisoista taas ansaitaan pelivaluuttaa, jonka määrään voi vaikuttaa muuttamalla kisan ja kilpakumppanien asetuksia. Helpommilla asetuksilla palkkiot ovat pienempiä, vaikeammilla taas luvassa on enemmän krediittejä.

Kehittäjien mukaan myös Forza Motorsportin tekoälyyn on tehty merkittäviä parannuksia. Tekoälyn kerrotaan kilpailevan reilusti, eli sille ei anneta epäreiluja etuja pelaajaan nähden.

Jokaisen kisan jälkeen pelaajat voivat virittää autoaan uusilla osilla. Osia avataan ajoneuvokokemusta kartuttamalla, minkä jälkeen niitä voi käyttää auton ominaisuuksien muuttamiseen. Jokainen osa kuluttaa auton suorituskykypisteitä, joita on käytettävissä rajallinen määrä. Näin ollen pelaajien on tehtävä toisinaan kompromisseja pysyäkseen pisterajoissa. Pisteet saa kuitenkin takaisin käyttöön osia vaihtamalla, joten pelaajia kannustetaan myös kokeilemaan erilaisia kokoonpanoja.

Forza Motorsport julkaistaan Xbox Series X/S:lle ja pc:lle 10. lokakuuta.

Lähde: Turn 10 Studios

Lisää luettavaa