Tales of -roolipelisarja saatetaan saada vihdoin pc:lle

Tales of -roolipelisarja saattaa tehdä historiaa lännessä 20-vuotisjuhlansa kunniaksi.

19.2.2015 08:04

Bandai Namcon Tales of Zestiria on ilmestynyt Steamin tietokantaan.

Eilen Steamin tietokantoja tarkkailevalle SteamDB-sivustolle listatun merkinnän nimi vaihdettiin pikaisesti Tales of Zestiriasta TOZ-lyhennykseen, mutta tarkkasilmäiset fanit ehtivät huomata lipsahduksen. Toiveikkaimmat voivat tämän perusteella päätellä jo 20-vuotiaan roolipelisarjan saapuvan tänä kesänä Tales of Zestirian länsijulkaisun myötä ensimmäistä kertaa pc:lle sitten epäonnisen Tales of Eternia Online -massiivimoninpelin.

Tales of Zestiria saatiin Japanissa vain uuden konsolisukupolven kovaa vauhtia syrjäyttämälle Playstation 3:lle, joten pelin mahdollinen julkaisu pc:lle länsimaissa ei liene huono ajatus näkyvyyden kannalta. Zestiria ei olisi myöskään ensimmäinen vastaavan tempun tehnyt peli Bandai Namcolta: Japanissa vain konsoleille maaliskuussa ilmestyvä One Piece: Pirate Warriors 3 julkaistaan lännessä myös pc:llä

Tales of Zestirialle ei ole vielä annettu tarkkaa julkaisupäivää, mutta sen luvataan ilmestyvän vähintään Playstation 3:lle kesällä. Bandai Namco ei ole itse kommentoinut pc-huhuja.

Lähde: SteamDB, Gematsu  

Lisää luettavaa