Taktista ryöstöpelattavaa Suomesta – The Masterplan aloitti pc-valtauksen

The Masterplan on seuraava suomalaistaustainen peli, joka on löytänyt tiensä early access -tuotteiden keskuuteen.

17.9.2014 01:07

Jykevällä nimellä varustettu pelifirma Shark Punch on tuonut uutta suomalaisamerikkalaista pelattavaa saataville niin Steamin ja Humble Bundlen puolelle. Early access -muodossa ostettavissa on parhaillaan The Masterplaniksi kutsuttu peli, jota kaupitellaan niin Windows- kuin Mac-koneille 11 eurolla.

Niin yksin- kuin moninpelaamista tukeva The Masterplan on ytimeltään lintuperspektiivistä kuvattu taktinen ryöstökokemus. Jo early access -vaiheessaan rosvojen arjesta päästään nauttimaan useammassakin eri kentässä, joista kukin mukailee varsin hiekkalaatikkomaista rakennetta. Kentissä tie onneen ei avaudu siis vain yhdenlaista strategiaa käyttämällä, vaan mahdollisuuksia menestyä pitäisi olla useanlaisia.

Suunnitelmissa Shark Punchilla on päivittää The Masterplania aina kahden viikon välein. Valmiiksi se on tarkoitus saada keväällä 2015.

– Uskomme, että paras tapa kehittää pelejä on ottaa yleisö mukaan varhaisimmassa mahdollisessa vaiheessa. Me saamme arvokasta palautetta sekä ehdotuksia ja pelaajille annetaan mahdollisuus olla osa kehitystiimiä, Shark Punchin toimitusjohtaja Jiri Kupiainen kuvailee.

Ohessa varhainen traileri pelistä kolmen kuukauden takaa. Enemmän kattavampaa pelikuvaa löytää Shark Punchin YouTube-kanavalta.

Shark Punchin operatiivinen johtaja Harri Manninen on yksi Pelaaja-lehden perustajista.

Lisää luettavaa