Taktinen kulttiroolipelaaminen jatkuu taskukoossa elokuussa

Myös Disgaea 4 saadaan vielä käsikonsolikokemukseksi lännessäkin, kun pelin Vita-versio tupsahtaa ulos viimein elokuussa.

17.5.2014 10:15

Järjestyksessään neljäs Disgaea-sarjan pääosa on saanut nyt myös Vita-versionsa osalta julkaisupäivät. Kannettavalla Pleikkarilla nimellä Disgaea 4: A Promise Revisited kulkeva peli saadaan lännessä ensin Pohjois-Amerikkaan elokuun 12. päivä ja lopulta Eurooppaankin asti samaisen kuun 29. päivä.

PlayStation 3:lla vuonna 2011 alkujaan nähty Disgaea 4 on tietenkin ollut jälleen yksi strategiaroolipelien joukkoon sujahtanut peliyksilö, joka vuoro- ja ruutupohjaisen toimintansa yhteydessä erottuu massasta varsinkin huumorillaan ja simppelillä mutta tunnistettavalla ulkoasullaan. Vitalla seikkailu on saatu myös tuhdimmaksi kuin koskaan aiemmin, kiitos muun muassa uusien tapahtumien, hahmojen ja kykyjen.

Myös kaikki PlayStation 3:lla nähty lisäsisältö on jo oletuksena mukana Vita-versiossa.

Disgaea 4 on tällä hetkellä toiseksi tuorein sarjansa osa. Pelisarjan kymmenvuotista taivalta juhlistava Disgaea D2: A Brighter Darkness nähtiin PlayStation 3:lla viime vuonna.

Lähde: NIS America

Lisää luettavaa