Taktikointiroolipeli Battle Breakers paljastui pc:lle ja mobiililaitteille Epic Gamesilta

Epic Games työstää edelleen myös hyvin mobiilivetoisia pelikokemuksia. Viimeisimpänä yhtiö on paljastanut nyt Battle Breakersin, joka saapuu kyllä muodossa jos toisessa myös pc:lle

5.3.2017 14:15

Viime aikoina enimmäkseen Paragon-verkkopelillään näkyvillä ollut peliyhtiö Epic Games on paljastanut iOS- ja Android-laitteille sekä pc:lle kehitteillä tekeillä olevan Battle Breakersin.

Selvästi ensisijaisesti juuri mobiiliyleisöä varten kehitetty Battle Breakers on vuoropohjainen taktikointiroolipeli, jossa tarkoituksena olisi rekrytä käskytyksensä alle voimakas sankarijoukko ja listiä sillä sitten ilkeitä hirviöitä. Pelaamaan Battle Breakersia pääsee ilmaiseksi ja se tukee mahdollisuutta siirtää tallennuksia pc- ja mobiiliversioiden välillä.

Jo kirjoitushetkellä peli on saanut koejulkaisun Filippiineissä. Muualle maailmaan se saataneen myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Battle Breakersin myötä Epicin tiedetään työstävän parhaillaan ainakin kuutta peliä. Edellä mainitun Paragonin lisäksi työstössä sillä on virtuaalitodellisuuspeli Robo Recall, ilmaiseksi pelattava uusi Unreal Tournament -räiskintä ja yhteistyössä J.J. Abramsin Bad Robot -tuotantoyhtiön kanssa kehitettävä Spyjinx. Reilut viisi vuotta sitten alunperin sitten paljastetun Fortnitenkin on luvattu olevan edelleen olemassa.

Lähde: Epic Games

Lisää luettavaa