Taktikoi, luolastoseikkaile ja kehity – syksy täyttyi juuri käsikonsoliroolipeleistä

NIS America varustaa eurooppalaisten syksyn muun muassa Shin Megami Tenseilla ja Etrian Mystery Dungeonilla.

14.4.2015 23:24

Julkaisija NIS America on vahvistanut jälleen uuden joukon käsikonsoliroolipelejä, jotka se on aikeissa tuoda eurooppalaisille markkinoille.

Tulevan syksyn aikana julkaisijan toimesta kauppoihin tupsahtavat niin Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 – Record Breaker, Etrian Mystery Dungeon kuin myös Dungeon Travelers 2: The Royal Library & the Monster Seal. Vuoden 2016 puolella joukkoon liittyy myös Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight.

Peleistä Etrian Mystery Dungeon julkaistiin juuri 3DS:lle Amerikassa varsin kovien kehujen saattelemana. Tuotos on yhdistelmä Etrian Odyssey– ja Mystery Dungeon – luolastoseikkailusarjoja painottaen varsinkin juuri Mystery Dungeon -sarjan kolmannesta persoonasta kuvattua toimintatyyliä. Esimakua tulevasta saa oheisesta trailerista.

3DS:lle myöskin saatava Devil Survivor 2 – Record Breaker on vuorostaan paranneltu versio alkujaan alkuperäisellä DS:llä tavatusta Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 -tuotoksesta. Kyseessä on Shin Megami Tensei -sarjalle epätyypillisesti strateginen roolipeli, jossa luolastoseikkailu on vaihdettu ruutupohjaiseen taktikointiin. Alkuperäinen peli on ollut aikaisemmin saatavilla Euroopassa vain hyvin rajatussa muodossa, joten uusioversio on varsin tervetullut lisä täkäläisten pelikauppojen hyllyille.

Mitä tulee sen sijaan Vitalle saapuvaan Dungeon Travelersiin, on kyseessä vuoropohjaisella toiminnalla varustettu luolastoseikkailu, jota Japanissa on päästy aikoinaan pelaamaan myös PSP:llä. Etrian Odyssey 2 Untold on puolestaan 3DS-käännös alkujaan DS:llä nähdystä Etrian Odyssey 2:sta, joka uusioversion myötä varustetaan muun muassa kokonaan uudella tarinatilalla.

Kustakin edellä mainitusta pelistä on määrä saada Eurooppaan sekä fyysiset että digitaaliset versiot. Lisätietoja pelien julkaisuista on määrä saada lähitulevaisuudessa.

Lähde: NIS America (Facebook)

Lisää luettavaa