Taktikoi ja muistele Dreamcastia Humble Sega Bundlella – haluamaasi hintaan

Uusin Humble Bundle -paketti on Sega-aiheinen. Tarjolla on niin strategiaa kuin myös esimerkiksi vanhoja Dreamcast-nimikkeitä.

25.11.2014 19:40

Sega ja Humble Bundle ovat ryhtyneet yhteistyöhön ja tuoneet myyntiin Humble Sega Bundle -pelipaketin. Seuraavan kahden viikon ajan myynnissä oleva pc-peleihin keskittyvä paketti noudattaa tuttua Humble Bundle -periaatetta ja on näin ollen ostettavissa siihen hintaan, mikä asiakkaasta tuntuu vain hyvältä.

Kaikki Humble Sega Bundle -paketin ostajat voivat odottaa pääsevänsä käsiksi seuraaviin peleihin:

  • Dreamcast Collection (Sonic Adventure DX Director’s Cut, Sega Bass Fishing, Space Channel 5 Part 2, Crazy Taxi)
  • Nights Into Dreams
  • Sonic & All-Stars Racing Transformed
  • Total War: Rome II -Ceasar in Gaul DLC (huom. pelkkä laajennus)
  • Football Manager 2015: Miles’ Tactic DLC (huom. vain laajennus)

 

Maksamalla paketista enemmän kuin muut ostajat ovat siitä keskimäärin maksaneet saa mukaan myös Empire: Total Warin, Company of Heroes 2: The Western Frotn Armies: Oberkommando Westin sekä joukon vielä julkistamattomia tuotoksia. Maksamalla vuorostaan 12 dollaria (n. 10€) paketista mahdutetaan siihen lisäksi vielä myös Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai.

50 dollarilla (40€) käsiksi pääsee vielä myös Dreamcast-t-paitaan.

Paketista saadut tuotot voi antaa niin Segalle, Humble Bundlelle kuin myös hyväntekeväisyyteen. Tuettavat järjestöt ovat tällä kertaa The AbleGamers, Willow, Special Effect ja GamesAid, jotka avustavat työllään erityisesti vammaispelaajia.

Lisää luettavaa