Taktiikkanäkymä tekee paluun Dragon Age: Inquisitionissa

BioWare tuo uuden Dragon Agen myötä sarjaan takaisin alkuperäispelin pc-versiosta tutun taktiikkanäkymän. Tällä kertaa sankarin pääsee myös luomaan qunari-lajin edustajasta.

3.9.2013 07:52

BioWaren päätä pahkaa työstämä Dragon Age: Inquisition -roolipeli on sisältämässä niin konsoleilla kuin pc:llä taisteluissa hyödynnettävän taktiikkanäkymän. Ajan pysäyttävä ja kuvakulmaa vaihtava eräänlainen komentotila esiteltiin sarjaan alkujaan Dragon Age: Originin pc-versiossa, minkä jälkeen sitä ei ole kuitenkaan enää näkynyt.

Samalla on vahvistunut, että pelaajat pääsevät luomaan Inquisitionissa sankarihahmon, joka edustaa suosittua qunari-lajia. Muut tähän mennessä vahvistetut käytössä olevat lajit ovat olleet ihminen, kääpiö ja haltia.

Peliä esiteltiin nyt viikonloppuna yhdysvaltalaisen PAX-messutapahtuman myötä avoimesti yleisölle, minkä ohella myös medialle on tarjottu aivan hiljattain näkymiä pelistä. Ohesta voikin kurkata erään pelikuvaa pelistä tarjoavan videon. Myös muutama heikkolaatuisempi vastine on lisäksi nähtävissä esimerkiksi All Games Beta -sivustolla.

Dragon Age: Inquisition on määrä saada PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle ensi vuoden syksyllä. Peli on rakennettu hyödyntäen Battlefieldista tutun DICE-pelistudion Frostbite 3 -pelimoottoria.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa