Take-Two Interactive sulkee Roll7- ja Intercept Games -studiot – keskeneräisen Kerbal Space Program 2:n kohtalo on epäselvä

Take-Two hakee säästöjä.

2.5.2024 07:30

Take-Two Interactiven kerrotaan sulkevan kaksi pelistudiotaan osana säästöohjelmaansa.

Bloomberg-julkaisu kertoo näkemiinsä asiakirjoihin viitaten Take-Twon suunnitelmista sulkea Roll7- ja Intercept Games -studiot. Molemmat studiot ovat toimineet Take-Twon Private Division -merkin alaisuudessa. Take-Two ei ole vahvistanut studioiden sulkemisia julkisuudessa, mutta asiaan on saatu vahvistusta myös muista lähteistä.

Roll7 tunnetaan OlliOlli– ja Rollerdrome-pelien kehittäjänä. Private Division hankki studion vuonna 2021, eli se ehti toimia uusien omistajiensa alaisuudessa vain muutaman vuoden ajan ennen sulkemistaan.

Intercept Games taas perustettiin Private Divisionin toimesta jatkamaan alun perin Star Theory Gamesin kehittämän Kerbal Space Program 2:n työstämistä. Studio sai useiden viivästysten jälkeen Kerbal Space Program 2:n ulos varhaisjulkaisuna viime vuoden helmikuussa. Pelin kehitys on kuitenkin edelleen kesken, eikä Intercept Games ehtinyt saada läheskään kaikkia luvattuja toimintoja valmiiksi.

Take-Two kommentoi Game Developer -sivustolle jatkavansa Kerbal Space Program 2:n päivittämistä. Yhtiö ei kuitenkaan ole kertonut, minkä studion toimesta pelin kehitystä jatkettaisiin, eikä se ole kommentoinut Intercept Gamesin sulkemisen mahdollisia vaikutuksia pelin kehitystiekarttaan.

Lähde: Game Developer, Bloomberg

Lisää luettavaa