Upouusi Killer Instinct -taistelija Hisako on saapunut ensimmäisten Killer Instinct -pelaajien kätösiin. Tapahtumaa on juhlistettu tietysti Hisakon taitoja ja tarinaa valaisevallla uudella trailerilla, joka samalla on saapunut myös vilauttamaan peliin seuraavaksi saatavaa Cinder-taistelijaa.

Vanhemmille Killer Instinct -faneille Cinder on tuttu aivan ensimmäisestä pelisarjan osasta. Sen jälkeen hahmoa ei ollakaan sitten enää nähty, sillä liekkimies jätti väliin tyystin Killer Instinct 2 -karkelot.

Cinder tulee olemaan järjestyksessään seitsemäs taistelija, joka kuuluu uuden Killer Instinctin toiseen tuotantokauteen lukeutuvan kahdeksan uutuushahmon joukkioon. Muita kakkoskauteen kuuluvia kamppailijoita ovat olleet Hisakon ohella Maya, TJ Combo, Riptor, Kan-Ra ja Aganos.

Myös bonushahmo Omen julkaistiin peliin alkuvuodesta. Häneen käsiksi ovat päässeet vain sekä Killer Instinctin kakkoskauden Ultra Edition– ja Combo Breaker -hahmopakettien ostajat. Hahmoa ei voi ostaa siis peliin yksinään.

Lisää luettavaa