Taidetta ja muuta pientä julki Shin Megami Tensei -konkareiden normeja haastavasta fantasiaroolipelistä

Atlusin uuden Studio Zeron ensimmäinen projekti on vielä hyvin alkuvaiheissa, mutta on sen suhteen saatu silti jo hieman taidetta ja muuta tukevaa infoa.

29.12.2016 17:20

Atlus on hivutellut julkisuuteen hieman uutta tietoa sen hiljattain perustamasta Studio Zero -kehitystiimistä sekä sillä työn alla olevasta uudesta fantasiroolipelistä.

Ensinnäkin uutta tuotosta on kutsuttu toistaiseksi työnimellä Project Re Fantasy, jonka Atlus lupaa edelleen tarjoavan uusia käänteitä fantasiaseikkailemiseen. Studio Zerolla voikin olla vielä hyvät rahkeet tähän, sillä uusi studio koostuu hyvin laajalti monista nimekkäistä Persona-sarjan kehittäjistä. Ohjaaja Katsura Hashinon ja taiteilija Shigenori Soejiman lisäksi tiimiissä vaikuttavat esimerkiksi säveltäjä Shoji Meguro, käsikirjoittaja Yuichiro Tanaka ja ohjelmoija Yujiro Kosaka.

Parhaillaan Atlus rekryää myös uutta verta Studio Zeroa varten ja huomauttaa, että Project Re Fantasyn kehitys vielä hyvin alkuvaiheessa. Sen tukemia alustoja ei ole toistaiseksi siis esimerkiksi vahvistettu, eikä mitään konkreettista pelikuvaa ole saatu julki. Ohesta löydettävissä on kuitenkin joukko konseptikuvia sekä myös japaninkielinen konseptivideo.

Ensisijaisesti tiedot Studio Zerosta ja Project Re Fantasysta ovat tulleet suoraan Atlusin japanilaiselta osastolta, mutta myös Atlus USA on yksityiskohtia summaavalla tiedotteella vahvistanut Zeron olemassaolon länsimaisellekin yleisölle. Länsimainen tiedote antaakin lupaavan kuvan siitä, että Atlusilla voisi olla vielä suunnitelmissa saada Studio Zeron luomus myös ihan Japanin ulkopuolellekin.

Atlus USA on lisäksi vahvistanut, että Persona-sarjasta vastaava P-Studio on edelleen vielä myös toiminnassa. Ainakin Soejima ja Meguro ovatkin jatkamassa vielä myös sen tukemista tulevaisuudessakin.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa