Tähtien lapsisotilaat marssivat Eurooppaan kevään haihtuessa

Japanilaisten roolipelien tarjonta kasvaa taas nykyisillä käsikonsoleilla, kun Conception II: Children of the Seven Stars pamahtaa Eurooppaankin asti.

30.4.2014 19:24

Atlusin siipien suojiin päässyt japanilainen roolipeli Conception II: Children of the Seven Stars on saatavilla kohta myös Euroopan maaperällä. Toukokuun 14. päivä pelin pelaaminen luonnistuu PlayStation Vitalla, ja todennäköisesti hyvin samoihin aikoihin ulkona nähdään myös sen 3DS-versio.

Eurooppaan peli saapuu vain ladattavan version muodossa.

Tänään pelistä on julkaistu Vitalle demo, jonka on määrä olla yhteensopiva itse pääpelin kanssa. Tämä tarkoittaa, että seikkailuaan pääsee pelin kokoversiossa jatkamaan siitä, mihin demossa jäi, minkä ohella pääpeliin pitäisi myös saada jonkinlainen pieni palkkio kokeiluversion lataamisesta.

Conception II: Children of the Seven Stars on jatko-osa vuonna 2012 vain Japanissä nähdylle alkuperäiselle Conception-pelille. Sitä on verrattu osin Atlusin omaan Persona-sarjaan siinä mielessä, että se myös luottaa sisällöltään sekä vuoropohjaisiin roolipelitaistoihin että myös deittimulaatioimaisiin pelitilanteisiin. Tuotoksen on kyhännyt Spike Chunsoft, joka tunnetaan myös esimerkiksi Danganronpa– ja Zero Escape -sarjasta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa