Tahti se ei hidastu: pikapelaamistapahtuma Summer Games Done Quick kokosi reilut puolitoista miljoonaa hyväntekeväisyyteen

Tämän vuoden Summer Games Done Quick -tapahtuma on päättynyt ja se on parantanut jälleen summaa, jonka se keräsi Lääkärit ilman rajoja -järjestölle.

9.7.2017 13:15

Näin heinäkuun alussa jo järjestyksessään kuudetta kertaa järjestetty Summer Games Done Quick -pikapelaamistapahtuma ei näytä hyytyvän. Nyt sunnuntaina päätynyt viikon pituinen tempaus onnistui keräämään katsojiltaan tänä vuonna kasaan päättymishetkeensä mennessä noin 1,76 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen, mikä on enemmä kuin koskaan aiemmin sen historiassa.

Lääkärit ilman rajoja -järjestöä tukeva tempaus keräsi viime vuonna kasaan lähemmäs 1,3 miljonan dollarin potin, mitä lähelle se ylsi myös vuotta sitä aiemmin. Kaikista Games Done Quick -tapahtumista tammikuussa järjestettävä Awesome Games Done Quick on edelleen toki se suurin keräysimuri. Aiemmin tänä vuonna tapahtuma kokosi kasaan sen järjestäjien mukaan reilut 2,22 miljoona dollaria. 

Summer Games Done Quickista poiketen Awesome-tapahtuma kerää rahaa tavanomaisesti syöpäjärjestö Prevent Cancer Foundationille.

Mikäli Summer Games Done Quick 2017 jäi näkemättä suorana, voi sen erilaisia tallenteita katsella YouTuben ja Twitchin kautta sitä mukaan, kun niitä saadaan sinne vain päivitettyä. Vastaavaa kautta katsoa pystyy myös vanhempai Games Done Quick -suorituksia.

Lisää luettavaa