[PÄIVITYS: Streamer Life Simulatorin koodit ovat loppuneet. Lue trailerin alta toisesta ilmaispelistä!]

Aloita tyhjästä ja tule yhdeksi maailman suosituimmista henkilöistä! Paranna hahmoasi ja hanki itsellesi uusia varusteita. Siirry pois huonosta naapurustosta ja asetu uudelle vahvemmalla internet-infrastruktuurilla varustetulle alueelle. Rakenna tietokone, jossa on haluamasi ominaisuudet, ja aloita suoratoisto. Voit keskustella seuraajiesi kanssa ja kerätä lahjoituksia.

Streamer Life Simulator on kaikkea mitä olet halunnut kokeilla. Ja nyt voit ladata normaalisti 19,50 euroa maksavat pelin ilmaiseksi!

Fanatical-sivusto tarjoaa pelin Steam-koodin. Sinun tarvitsee vain tilata heidän uutiskirjeensä ja linkittää Steam-tilisi sivustolle. Tarjous on voimassa 24. huhtikuuta 2024 klo 02:00 asti.

Lue lisää täältä.

Katso alta simulaattorin traileri.

PÄIVITYS:

Päinvastoin kuin yleensä Fanaticalin sivustolla, Streamer Life Simulatorin koodit ovat päässeet loppumaan. Tässä kuitenkin toinen vinkki:

Indiegala tarjoaa ilmaiseksi mainion pikkupelin: Smithy. Pelissä ohjataan maanalaista jyrsijää, joka sattuu olemaan erinomainen aseseppä. Räjäytä tiesi proseduraalisesti luotujen luolastojen läpi käyttäen ainutlaatuisia aseita!

Pelin lataamista varten tarvitsee vain loggautua sivustolle. Lisää tietoja täältä.

Lisää luettavaa