Taas yksi vuosikymmenen odotus päättyy syksyllä – The Legend of Heroes: Trails from Zero päivättiin länteen

Crossbell-saaga alkoi alkujaan PSP:llä vuonna 2010.

2.3.2022 21:12

Japanilaiskehittäjä Nihon Falcomin roolipelisarja Trails jatkaa varovaista länsimaiden valloitusta taas syksyllä. NIS American julkaisemana seuraavana ilmestymisjonossa on The Legend of Heroes: Trails from Zero, joka on tuodaan ensin Pohjois-Amerikkaan 27. syyskuuta ja lopulta myös Eurooppaan 30. syyskuuta.

Pelattavaksi Zero ilmestyy Switchille, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Alkujaan se oli vuonna 2010 vain Japanissa ilmestynyt PSP-rooliseikkailu. Käännöstyössä käytetään hyväksu Geofront-yhteisön fanitöitä.

The Legend of Heroes: Trails from Zero toimii Trails-pelien sarjassa ensimmäisenä osana niin sanotulle Crossbell-saagalle, joka jatkui Japanissa vuonna 2011 The Legend of Heroes: Trails to Azuren merkeissä. Myös Azure on määrä tuoda länsimaihin ensimmäistä kertaa ensi vuoden aikana niin PS4-, Switch- kuin pc-version merkeissä.

Trails-julkaisujen ei pitäisi loppua vielä myöskään tähän. Vuoden 2023 aikana NIS America on luvannut saataville myös vuonna 2020 valmistunutta The Legend of Heroes: Trails into Reverieta sekä vuodelta 2012 tuttua PSP-peli The Legend of Nayuta: Boundless Trailsia.

Lisää luettavaa