Taas pikapelataan koko viikon edestä – Summer Games Done Quick starttaa tänään!

Vuosittainen kesätapahtuma Summer Games Done Quick tuo jälleen kerran pikapelaamista Twitch-katsojien ruuduille kokonaisen viikon ajan.

3.7.2016 04:15

Jokakesäinen pelitapahtuma Summer Games Done Quick on käynnistymässä taas tänään. Jällen kerran Yhdysvaltain Minnesotan osavaltiossa järjestettävä tapahtuma pyörähtää käyntiin Suomen aikaan kello 19.30 ja se jatkuu yhtäjaksoisena show’na läpi aina ensi sunnuntai-iltaan saakka.

Tapahtuma on seurattavissa suorana sen Twitch-kanavan kautta, ja se kokoaa jälleen kerran yhteen suuren joukon pelien ennätysnopeaan läpäisyyn erikoistuneita pelaajia. Pitkin viikkoa näiden kyseisten pelaajien tarkoituksena olisikin päihittää koko maailman edesssä useita kymmeniä pelejä ja kerätä siinä yhteydessä samalla myös hieman tuohta hyväntekeväisyyteen.

Tuttuun tapaan rahoituksen kohteena Summer Games Done Quickissa on humanitaariseen avustukseen erikoistunut Lääkärit ilman rajoja -järjestö.

Tapahtumassa pelattavien pelien joukkoon mahtuu niin uusia kuin vanhojakin pelejä aina ikivihreistä klassikoista hieman tuntemattomampiinkin nimikkeisiin. Jälleen kerran Summer Games Done Quick tarjoaakin mitä mainioimman keinon oppia paljon erityisesti erilaisten videopelien toiminnasta, sillä pikapelaaminen perustuu usein peleistä löytyvien porsaanreikien hyödyntämiseen.

Summer Games Done Quickin aikataulua voi pitää silmällä tapahtuman kotisivuilla.

Watch live video from GamesDoneQuick on www.twitch.tv

Lisää luettavaa