From Softwaren toimintaroolipeli Dark Souls II on näyttäytynyt kansalle. Yhdessä IGN:n ja julkaisija Namcon kanssa pelin ohjaaja Yui Tanimura on tarjonnut ensimmäisen videokatsauksen tuotokseensa kommenttien kera.

Videolla pelaajille esitellään useampaa erilaista tilannetta, joista moni päättyi tuttuun Souls-tyyliin erilaisiin kuolematilanteisiin. Tanimura onkin halunnut korostaa, että haastavista tilanteista selviytyminen ja moisesta ilmaantuva tyydytyksen tunne halutaan pitää tärkeänä tekijänä myös Dark Souls II:ssa.

Muutamia uudistuksiakin videolla toki nähdään. Yksi näistä oli mahdollisuus sytyttää ja kantaa soihtuja, mikä luonnollisesti tarjoaa pelaajille näkökyvyn pienempiin tiloihin, mutta pitää pelihahmon käsistä toisen varattuna. Toinen mielenkiintoinen tapaus oli tilanne, jossa lukitun portin takana olleen hirviön suututtamalla otus tuhosi esteensä pelaajan kimppuun hyökätäkseen.

Videon voi kurkata ohesta. Yllä olevaan kuvagalleriaan on myös ujutettu läjä kuvia. IGN:n kyselyhetken Tanimuran kanssa voi kurkistaa tästä.

Dark Souls II:n on kerrottu saapuvan ainakin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle.

Lähde: IGN, AGB

Lisää luettavaa