Taas ollaan mysteerin äärellä – mitäs Namco kiusoitteleekaan?

Bandai Namco on pystyttänyt uuden kiusoittelusivuston, jolla saatetaan vihjata God Eater -sarjan paluusta länteen.

19.12.2015 23:15

Bandai Namco näyttäisi olevan valmis tekemään jonkinlaisen julkistuksen lähiaikoina. Kuluvalla viikolla yhtiön yhdysvaltalainen ja eurooppalainen osasto julkaisivat netissä uuden kiusoittelusivuston, jossa piilee aina maanantaihin 21. joulukuuta asti raksuttava laskuri.

Vielä toistaiseksi ei ole ollut täysin varmaa, mitä Namcon on ollut tarkoitus sivustolla kiusoitella. Useat merkit viittaavat kuitenkin siihen, että yhtiö olisi aikeissa tuoda lisää God Eater -toimintapelisarjansa osia länteen.

Vahvasti God Eater -julkistusta vihjaa erityisesti se, että vasta 18. joulukuuta yhtiö rekisteröi God Eater Resurrection -nimen tavaramerkikseen Euroopassa. Yhtiö on myös pudotellut verkkoon uuden sivustonsa kautta ajoittain myös esimerkiksi joukon kryptisiä kuvia, joissa on ollut havaittavissa samankaltaisuuksia God Eater -pelien ruutukaappausten kanssa. 

Viimeksi hyvin Monster Hunter -henkisen God Eater -sarjan osa nähtiin lännessä vuonna 2011, kun ensimmäisen God Eater -pelin paranneltu versio God Eater Burst tuotiin PSP:lle. Sittemmin Japanissa on nähty PSP:lle ja Vitalle kehitetty God Eater 2 ja sen Vitalle ja PlayStation 4:lle saatu paranneltu Rage Burst -versio. Ensimmäisen God Eaterin PlayStation 4:lle ja Vitalle tehty uusioversio God Eater Resurrection julkaistiin sekin aiemmin lokakuussa Japanissa.

Lähde: Gematsu, NeoGAF

Lisää luettavaa