Syysalet tulevat! Humble Store juhlii kirpeitä aamuja tarjouksin ja ilmaispelein

Vaikka kesän alennuskampanjoista on tuskin vielä edes selvitty, ujuttavat syysalet jo pitkiä lonkeroitaan pelaajien lompakoihin.

29.8.2015 09:00

Kesän anteliaiden alennuskampanjoiden houkutuksista on tuskin selvitty, mutta syyskausi kolkuttelee silti jo ovella.

Humble Bundle -hyväntekeväisyyskampanjoistaan tuttu Humble Store on päättänyt juhlistaa kesän loppua kaksiviikkoisella alennusrytäkällä, joka laittaa tarjolle yli tuhat peliä surutta silvottuun hintaan. Luvassa on jatkuvien tarjousten lisäksi tuttuun tapaan päivän tai kaksi kestäviä pika-alennuksia, jotka vaihtuvat tiuhaan tahtiin latauskaupan etusivulla. Tarjolla on pelejä sekä Steamin että GOG.comin latausalustoille, mutta myös DRM-vapaita suoralatauspelejä metsästävät löytänevät itselleen jotain mukavaa tarjouslaarista.

Tällä kertaa Humble Store tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kasata myös omia bundle-pakettejaan alepeleistä ylimääräisten säästöjen toivossa. Tällä hetkellä paketteja voi askarrella Codemastersin ja Telltale Gamesin tuotoksista, mutta lisää lienee luvassa.

Alennuksia maustavat myös ilmaiseksi jaettavat pelit, joista ensimmäinen on deluxe-versio humoristisesta Stealth Inc 2: A Game of Clones -hiippailupelistä. Pelin voi lunastaa itselleen maanantaihin asti täysin maksutta, vaikka alesta ei mitään ostaisikaan.

Kuten aiemminkin, kymmenen prosenttia syysalennusten tuotoista suuntaa suoraan kuluttajien itse valitsemiin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Lähde: Humble Store

Lisää luettavaa