Syvyyksiltään kunnianhimoinen Unto The End päivättiin – uudella pelikuvalla taistellaan ja neuvotellaan

Miekkkamppailu ei ole aivan niin suoraviivaista joulukuussa.

7.12.2020 09:27

Kaksihenkisen 2 Ton Studiosin lupaava toimintateos Unto The End on saanut julkaisupäivänsä. Peli nähdään ensin Windows-koneilla, PlayStation 4:llä, Xbox Onella sekä Stadialla 9. joulukuuta, mistä se jatkaa vielä lisäksi Switchille 17. joulukuuta.

Kaksiulotteisessa Unto The Endissa ohjataan yksinäistä miekkamiestä, jonka pitäisi päästä takaisin kotiin läpi useiden eri vaarojen. Monet haasteet muodostuvat taisteluista, joissa ei pärjää vain nappeja hakkaamalla, vaan lukemalla vihollisen liikkeitä tarkasti ja hyökkäämällä sekä puolustamalla oikea-aikaisesti.

Aina taistelu ei ole myöskään silti paras keino lähestyä kohtaamisia. Monissa tapauksissa pelaaja voi ohittaa yhteenottoja esimerkiksi ihan vain seuraamalla tilannetta sivusta, kävelemällä ohi miekka piilossa tai ihan vain perääntymällä. Useissa tapauksissa on myös mahdollista koettaa antaa edessä olevalle vastustajalle jonkinlainen mukaan tarttunut esine. Esine voi niin rauhoittaa potentiaalista vastustajaa niin kuin myös huonosti arvioidussa tilanteessa jopa tehostaa sitä ja tehdä taistelusta aina vain haastavamman.

Erilaisista ratkaisuista pelaajaa luvataan palkita erilaisin esinein.

Tuoreella videolla kehittäjä Stephen Danton ja Sara Kitamura syventyvät Unto The Endin ideoihin havainnollistavin esimerkein.

Lisää luettavaa