Synkkyyttä sykkineen Spec Ops: The Linen luojat kutsuvat avaruustaisteluun

Saksalainen Yager-studio ei kyhää vain uutta osaa Dead Island -sarjaan, vana tulossa on myös avaruusalustaistelua Dreadnoughtin muodossa.

14.6.2014 21:18

Pari vuotta sitten Spec Ops: The Linella hämmentänyt saksalaiskehittäjä Yager on siunaamassa maailmaa seuraavaksi uudella avaruustaistelupelillä. Pc-tuotos kantaa nimeä Dreadnought ja sen on julkaisemassa Grey Goo -strategiapeliä markkinoille myöskin puskeva Grey Box.

Dreadnoughtissa pelaajat asetetaan jättimäisten avaruusalusten puikkoihin kapteenina, jolla on täysi valta alustensa toiminnasta. Kyseistä valtaa ei myöskään hyödynnetä vain taistelujen lomassa, vaan aluksia pääse muokkaamaan niin aseistuksen, moottorin, panssarin, ulkonäön, kykyjen kuin miehistönkin osalta.

Unreal Engine 4 -pelimoottoria hyödyntävä Dreadnought on tarkoitus saada julkiseen beetatestaukseen ensi vuoden alussa. Mukaan voi hakea pelin kotisivuilla.

– Jonkin todella suuren ja voimakkaan asian ohjaaminen on mahtava tunne ja juuri se on läsnä Dreadnoughtissa. Tavoitteenamme vaalia tätä kyseistä tunnetta kaikin keinoin työskentelemällä pelaajien kanssa auttamalla heitä luomaan unelmiensa sotalaivaston, Grey Boxin luova johtaja Tony Medrano kertoo.

Dreadnoughtin ohella Yagerin tiedetään työskentelevän parhaillaan myös uuden Dead Island -pelin parissa.

Lähde: Grey Box

Lisää luettavaa