Synkkyys ei pääty vielä – The Binding of Isaac kasvoi vielä ainakin kertaalleen

The Binding of Isaaciin uutta yhteisövetoisesti tehtyä sisältöä virallisesti tuoneista Booster-päivityksistä viimeinen on saapunut Steamiin.

5.5.2018 16:11

Luolastoseikkailuhitti The Binding of Isaacin virallinen kehitystyö saattaa olla hiljalleen paketissa. Tällä viikolla pelin viimeisin versio Afterbirth+ vastaanotti pc:llä viidennen niin sanotun Booster-sisältöpäivityksen, jonka on kerrottu olevan viimeinen laatuaan.

Päivitys lisää Afterbirth+:aan kahdeksan uutta alunperin modeina peliin esiteltyä esinettä. Samaan syssyyn mukaan on päässyt niin lisää vihollisia, saavutuksia, uusi pomo kuin tuoreita huonekokonaisuuksia ja bugikorjauksia.

Lisäyksiä ja korjauksia voi silmäillä The Binding of Isaac -sarjan virallisen blogin puolelta.

Ensimmäinen Booster-päivitys ilmestyi peliin viime vuoden maaliskuussa pari kuukautta Afterbirth+:n debyytin jälkeen. Myös konsoliversiot ovat saaneet osansa sisällöstä, joskin viiveellä. Parhaillaan kehittäjä Nicalis väsäilee vielä niin viidettä kuin neljättä Boosteria Afterbirth+:n konsoli-inkarnaatioihin.

Tiedossa ei vielä varmuudella ole, josko The Binding of Isaac voisi vielä jollain tavalla laajentua tulevaisuudessakin. Pelin universumi ei ole jatkossakaan kuitenkaan vaipumassa unholaan. Vielä täksi vuodeksi sarjaa luomassa ollut Edmund McMillen on puuhaillut valmiiksi The Legend of Bum-boa, jossa Isaacista tuttu luolastoseikkailu kohtaa pulmavetoisen roolipelaamisen.

Lisää luettavaa