Synkkä syksy luvassa: Sunless Sean laajennus sai julkaisupäivän

Sunless Sean jo pidemmän aikaa työstetty Zubmariner-laajennus on viimein siinä pisteessä, että kehittäjät ovat uskaltaneet antaa sille hinnan ja julkaisupäivän.

20.8.2016 21:36

Pc:n seilaamiskeskeinen roguelike-seikkailu Sunless Sea laajentuu 11. lokakuuta. Tuolloin pelin luonut Failbetter Games julkaisee tekeleeseensä sitä varten alunperin jo lähes vuosi sitten julkistetun Zubmariner-lisäosan, jota studio on myymässä noin 11 euron hintaan.

Lisärillä Sunless Sean seikkailut saavat tavallaan uuden ulottuvuuden, sillä Zubmarinerin voimin pelaajat pääsevät sukeltamaan jo ennalta hyvin synkän meren pinnalta sen aina vain synkempiin syvänteisiin. Siellä näitä odottavat niin uudenlaiset kaupungit kuin vaaratkin sekä tietysti monenlaiset haastavat päätökset.

– Kyky sukeltaa muuttaa koko pelin kulkua. Se tuo lisämakua pitkiin merimatkoihin ilman, että joudumme tekemään kompromisseja ihmisten Sunless Seassa nauttimiin elementteihin, kuten yksinäisyyden tunteeseen ja jännittävän tiukkoihin pakomatkoihin, Failbetterin kehityspomo Liam Welton kuvailee.

Mikäli Sunless Sean hankki itselleen aikoinaan jo pelin early access -vaiheessa, pääsee Zubmarineria pelaamaan ilmaiseksi.

Lähde: Failbetter Games

Lisää luettavaa