Synkkä fantasiatoimintapeli Hellraid laitettiin jäihin – uudelleensuunnittelu edessä

Techland ei enää kehitä aktiivisesti Hellraid-toimintapeliään, sillä studiossa ei olla tyytyväisiä sen ottamaan muotoon.

21.5.2015 16:56

Puolalaiskehittäjä Techland on pysäyttänyt toiminnallisen Hellraid-fantasiapelinsä kehittämisen. Studion mukaan pelin ottama muoto ei vastannut sitä, mitä kehittäjät odottivat projektilta, ja näin ollen koko peli on viety nyt suosiolla takaisin suunnittelupöydälle.

Hellraidin uudelleensuunnittelu tarkoittaa tietysti, että kaikki pelille annetut julkaisusuunnitelmat on heitetty ulos ikkunasta. Peliin kiinnitettyjä resurssejaan Techland on ryhtynyt siirtämään nyt myös Dying Light -sarjan laajentamiseen. 

Ensimmäistä kertaa Hellraidista kuultiin jo kaksi vuotta sitten, jolloin peli julkistettiin niin Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin pc:llekin. Viime vuonna Techland kuitenkin ilmoitti, että se oli hylännyt vanhat konsolit ja keskittynyt tuomaan peliä pc:n ohella PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Techlandille tyypillisesti Hellraidin oli määrä olla ensimmäisestä persoonasta kuvattu toimintapeli, mutta tällä kertaa fantasiateemalla varustettuna. Pelistä suunniteltiin niin yksin- kuin yhteistyönäkin pelattavissa ollutta kokemusta.

Lähde: Techland

Lisää luettavaa