Synkän puoleinen Shin Megami Tensei IV: Final kääntyy englanniksi

Japanissa Shin Megami Tensei IV: Final -nimellä tunnettu Shin Megami Tensei IV: Apocalypse kääntyy englanniksi Amerikan markkinoita varten.

16.4.2016 21:10

3DS-roolipeli Shin Megami Tensei IV:n seuraaja Shin Megami Tensei IV: Final on saamassa englanninkielisen version. Tulevana kesänä peli on saapumassa Pohjois-Amerikkaan julkaisija Atlus USA:n lokalisoimana kantaen nimeä Shin Megami Tensei IV: Apocalypse.

Japanissa asti Apocalypse on ollut saatavilla aina viime helmikuusta alkaen. Peli käyttää pohjanaan pian kolmivuotiasta Shin Megami Tensei IV:ää, joskaan kyseessä ei ole varsinaisesti suora jatko-osa pelille. Apocalypse sitoutuu kyllä osin yhteen alkuperäisen pelin tapahtumien kanssa ja se hioo eteenpäin alkuperäisen pelin järjestelmiä, mutta samalla sitä tähdittää kokonaan uusi sankari, joka kuollessaan ajautuu omiin ongelmiinsa tehdessään sopimuksen demonijumalan kanssa.

Toistaiseksi ei ole varmuutta, ollaanko Shin Megami Tensei IV: Apocalypsea saamassa koskaan Eurooppaan asti. Alkuperäisen Shin Megami Tensei IV:n saapumisessa täkäläisille markkinoilla kesti aikoinaan reilu yli vuosi ja tuolloinkin peli saatiin jakeluun vain ladattavassa muodossa. Nähtäväksi jää siis, miten paljon Eurooppa tällä kertaa kiinnostaa Atlusia tai sitä nykyisin omistavaa Segaa. Täkäläinen julkaisu olisi kyllä kiva, sillä 3DS kun ei ole sellaisenaan aluekoodivapaa laite.

Lisää luettavaa