Synkän häiriintynyt The Binding of Isaac koukuttaa pian uusia pelaajia

The Binding of Isaac valloittaa seuraavaksi Xbox Onen ja jopa Wii U:n sekä uudet 3DS -konsolit. ja ei, Nintendo-versioita ei ole sensuroitu.

4.4.2015 01:33

Super Meat Boy -kehittäjä Edmund McMillenin se toinen menestysprojekti The Binding of Isaac saadaan uusille alustoille. Kehittäjä Nicaliksen toimesta The Binding of Isaac: Rebirth julkaistaan vielä kuluvan vuoden aikana niin Xbox Onelle, Wii U:lle kuin myös uusille 3DS-malleille (New 3DS).

Pelin loikkaaminen Nintendon konsoleille on mielenkiintoinen käänne, sillä McMillen on yrittänyt saada The Biding of Isaacia jo aiemmin 3DS:lle. Tuolloin mies ei kuitenkaan päässyt yhteisymmärrykseen pelijätin kanssa muun muassa Isaacin ”kyseenalaisen uskonnollisen sisällön” takia.

Osuvasti The Binding of Isaacin uusimmat versiot julkistettiin alkujaan aprillipäivänä. Tuolloin McMillen hehkutti, että Nintendo antoi pelille luvan saapua alustoille rankkojen sensuuritoimenpiteiden jälkeen. Huolta ei kuitenkaan tarvitse kantaa: peliä ei ole oikeasti sensuroitu Nintendon alustoilla.

Jo aiemmin The Binding of Isaac: Rebirthia on voitu pelata niin pc:llä kuin myös PlayStation 4:llä ja Vitalla. Rebirth on eräänlainen paranneltu ja täydennelty uusioversio alkujaan vain pc:lle saadusta flash-pohjaisesta The Binding of Isaacista.

Parhaillaan Rebirthia varten on kehitteillä myös rutkasti lisäsisältöä.

Lähde: Tyrone Rodriguez (Twitter)

Lisää luettavaa