Synkän fantasian Hellraid unohtaa vanhat konsolit – PS4 ja Xbox One kutsuvat

Techlandin fantasiatoimintapeli Hellraid jättääkin väliin Xbox 360:n ja PlayStation 3:n ja siirtyykin suoraan uusille laitteille.

1.5.2014 12:13

Täsmälleen vuosi sitten julkistettu puolalaispeli Hellraid on mennyt sisuksiltaan uusiksi. Peliä työstänyt Techland on ilmoittanut, että se on parhaillaan siirtämässä luomustaan toimimaan uusimmalla Chrome Engine 6 -pelimoottorillaan, mikä samalla tarkoittaa, että Xbox 360:n ja PlayStation 3:n sijaan peli nähdäänkin nyt pc:n lisäksi PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Miekalla, magialla ja linnaholveilla varustetun ensimmäisen persoonan fantasiaseikkailun on samalla vahvistettu muodostuvan kolmen pelitilan peliksi. Mukana nähdään niin tarinatila, pisteiden jahtiin pohjautuva arcade-henkinen Mission Mode sekä selviytymistaisteluja tarjoava Arena Mode. Kutakin pelitilaa voi pelata sekä yksin että maksimissaan yhdessä kolmen muun kaverin kanssa.

Itse toimintaa Hellraidissa kyllästetään edelleen sekä monin erilaisin asein että myös hahmonkehityksellä. Pelin maailman pitäisi myös olla varsin elävä interaktiivisine osineen ja onpa vihollisten tekoälynkin määrä sopeutua pelaajan pelitapoihin.

Pelimoottorivaihdoksen myötä Hellraid on odotettavissa kauppoihin nyt vuodeksi 2015. Steam Early Accessiin sitä tavoitellaan tosin jo syksyksi.

Lähde: Techland

Lisää luettavaa