Sweryn kissamaisesta murhamysteeristä The Good Life julkaistiin ensimmäinen pelivideo

Hidetaka "Swery" Suehiron uudesta murhamysteerista The Good Life on julkaistu ensimmäinen pelivideo.

4.9.2017 08:00

Deadly Premonitionin ja D4:n takana oleva Hidetaka ”Swery” Suehiro on julkaissut uutta pelikuvaa kehittäjän seuraavasta The Good Life -pelistä.

The Good Life sijoittuu englantilaiseen pienkylään, jonka asukkaat muuttuvat aina iltaisin katuja vaelteleviksi kissoiksi, mutta eivät muista tapahtuneesta mitään seuraavana aamuna. Juoni seuraa rahaveloissa kärsivää valokuvaajaa, joka törmää vahingossa kuolleen tytön ruumiiseen.

Tuotosta kuvaillaan roolipelin ja elämäsimulaattorin risteyttämäksi velan takaisinmaksupeliksi, jossa pelaajat voivat kehittää päähenkilön kykyjä muun muassa kestävyyden ja alkoholin sietokyvyn osalta. Pelin luvataan sisältävän myös luojalle ominaisen persoonallisia hahmoja, kuten alkoholisoituneen papin ja homokissan.

White Owls -studion lisäksi pelin parissa auttavat Grounding, Inc. sekä Camoflaj.

Pelille etsitään parhaillaan rahoitusta Fig-rahoituspalvelun kautta. Tekijät pyytävät sijoittajilta yhteensä 1,5 miljoonan dollarin tavoitesummaa. Kirjoitushetkellä koossa on vajaa 160 000 dollaria.

The Good Life julkaistaan näillä näkymin pc:lle ja PlayStation 4:lle vuoden 2019 kolmannella neljänneksellä. Myös Switch-versiota harkitaan, jos peli ylittää siihen vaaditun rahoitustavoitteen.

Lähde: Fig

Lisää luettavaa