Suuri päivitys odottaa Pokémon GO -pelaajia: uusia taskuhirviöitä, varusteita ja järjestelmiä tulossa

Pokémon GO saa taas lisää taskuhirviöitä tällä viikolla. Myös tavara- ja ominaisuustarjontaa monipuolistetaan.

15.2.2017 16:34

Uusi joukko tuoretta sisältöä on ilmaantumassa Pokémon GO -peliin tällä viikolla. Piakkoin saapuvalla tuoreella päivityksellä peliin on luvattu niin uudenlaisia tavaroita kuin ominaisuuksiakin sekä reilut 80 uutta taskuhirviötä.

Uudet taskuhirviöt ovat tuttuja erityisesti Pokémon Gold– sekä Silver -pelaajille, ja niitä on mahdollista nappailla sekä luonnosta että uutta kehityskeinoa hyödyntämällä. Jatkossa tiettyjen taskuhirviöiden muotoa on mahdollista muuttaa käyttämällä nimittäin tietynlaisia tavaroita, joita on mahdollista löytää PokéStop-pisteistä.

Uudenlaisia varusteita on odotettavissa myös Pokémon GOn pelaajahahmoille, joiden ulkoasuun päästään vaikuttamaan näin ollen entistäkin vahvemmin. Myös kaksi uutta marjaa tekevät tuloaan, joista toinen hidastaa pyydystettävän taskuhirviön liikkeitä ja toinen tuplaa pyydystyksestä saatavan karkkimäärän.

Taskuhirviöiltä on jatkossa odotettavissa myös uudenlaisia reaktioita näiden pyydystelyn yhteydessä. Tavaroiden käyttämisen pitäisi olla myös jatkossa kyseisissä tilanteissa helpompaa.

Lähde: Pokémon GO (kotisivu)

Lisää luettavaa